Stockholm Marathon voor Doe-Een-Wens


Op zaterdag 3 juni 2006 loop ik alweer mijn 6e (!) marathon. Deze keer ga ik lopen in het mooie Stockholm. Sinds de London Marathon in 2004 heb altijd in mijn gedachten gehad om ooit voor een goed doel te lopen. Ik wil mijn 6e marathon aangrijpen om dit te doen en geld in te zamelen voor de Doe-Een-Wens stichting.

Help mij om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen! Door de link in het rechtermenu aan te klikken kun je een donatie doen. De donatie doe met je creditcard via PayPal en je kunt zelf de hoogte van het bedrag bepalen.

Na afloop van de marathon doe ik verslag van mijn belevenissen en maak ik het uiteindelijke bedrag bekend.

Alvast bedankt en ik verheug me op jullie donaties en reacties!Published
Categorized as Running

1 comment

  1. Ha die Erik, Leuk dat je langs kwam lopen op mijn site. Wat natuurlijk ook geweldig is, is dat wij de Doe een Wens een warm hart toe dragen. Jij in Stockholm ik in Rotterdam. Jij veel succes in stockholm en met je voorbereiding. En maak er iets moois van.
    Ik zet je Link in mijn lijst

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.